Activiteiten

Wat we doen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.

Maaltijd en Meer

Stel je voor: een warme omgeving waar heerlijk eten samengaat met diepgaande gesprekken over levensbeschouwing en spiritualiteit.

Welkom bij “Maaltijd en Meer”. De “Meer” activiteit is divers en inclusief, zonder geloofsgrenzen. Hier draait het om leren van elkaar en delen van ervaringen. Verbind, verken en groei elke dinsdag om 18:00. Aanmelden: jasjanottelman@gspweb.nl.

Spoor van Licht

Het “Spoor van Licht” in de Martinikerk verenigt mensen en verhalen op unieke manier. Met elke ontstoken kaars voegen we gezamenlijk een nieuw lichtstraaltje toe aan het pad, dat door de tijd heen straalt als een baken van hoop en gemeenschap.

Of je nu een bezoeker, een regelmatige deelnemer of gewoon op zoek bent naar een serene plek voor reflectie bent, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit prachtige ritueel. Samen creëren we het spoor van Licht dat ons verbindt en ons herinnert aan de kracht van samenzijn en stilstaan bij het leven. De Martinikerk heet je welkom om je kaars aan te steken en je licht te laten schijnen.

Good Mourning

Verlies maakt onlosmakelijk deel uit van het leven, en soms kan de last ervan, zoals het verlies van een ouder, broer of zus, overweldigend zijn. In deze moeilijke momenten is het geruststellend om te weten dat je niet alleen bent en er een gemeenschap is die je steunt.

“Good Mourning” creëert een veilige ruimte waar studenten samen kunnen komen om gedachten, gevoelens en herinneringen te delen en zo veerkracht te vinden bij verlies. Onze studentenpastor, Jasja Nottelman, biedt begeleiding en een luisterend oor. Neem contact op via jasjanottelman@gspweb.nl voor meer informatie of aanmelding.

All Ears

Het leven brengt soms lasten, vragen en uitdagingen met zich mee die we niet alleen willen of kunnen dragen. Daarom maakt GSp deel uit van “All Ears”, een open en ondersteunende ruimte waar studenten vrijuit hun gedachten kunnen delen en verhalen kunnen vertellen.

Bij “All Ears” begrijpen we dat het delen van je verhaal met een echt luisterend oor een wereld van verschil kan maken.We zijn hier om te luisteren, zonder oordeel of ongevraagd advies. Iedereen verdient het gehoord te worden, en soms lucht praten over wat je bezighoudt al op. Of je nu worstelt met studiedruk, stress, relaties of andere persoonlijke zaken, “All Ears” biedt een veilige omgeving om je stem te laten klinken.